Prijzen

kies uw pakket

website pakketten

Of u nu een eenvoudige website nodig heeft of een volledig uitgerust online platform, onze pakketten zijn ontworpen om uw online aanwezigheid te versterken en uit te breiden. Voor elk budget is er een oplossing. Vindt u niet precies wat u zoekt in ons assortiment? Vraag gerust een op maat gemaakte offerte aan.

basis plan

679

excl. btw

Perfect voor wie een compacte online aanwezigheid wenst

groei plan

1345

excl. btw

Een website met alles erop en eraan, perfect om uw groei te stimuleren.

elite plan

2250

excl. btw

Een volledig op maat gemaakte oplossing voor maximale invloed

kies uw pakket

Onderhoud en Webhosting

Een website heeft een domeinnaam en hosting nodig. Dit maakt je website zichtbaar op het internet. Wij bieden drie pakketten aan, waarmee u kunt kiezen tussen het zelf beheren van uw website, alles aan ons overlaten, of voor ons meest uitgebreide pakket met extra’s om nog beter vindbaar te zijn op Google.

Doe het zelf Pakket

32

/maand
excl. btw

Eenvoudig zelf teksten en foto’s toevoegen en aanpassen.

gemak Pakket

75

/maand
excl. btw

Geen tijd om zelf uw website te beheren? Wij doen het voor u, zodat u zich volledig op uw kernactiviteiten kunt richten.

All-In Pakket

104

/maand
excl. btw

Sta altijd vanboven in Google en krijg supersnelle service

Liever een prijs op maat?

Vindt u niet wat u zoekt in onze websitepakketten? Geen zorgen, wij vinden een oplossing die perfect bij u past. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Groei op social media

Social Media Beheer

Wij begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en een eigen stem heeft op social media. Daarom bieden we social media beheer diensten die volledig op maat zijn gemaakt. Of u nu net begint of uw bereik nog meer wilt uitbreiden, wij hebben de perfecte oplossing dat past bij uw behoeften en budget. Kies voor succes op social media met onze op maat gemaakte strategieën die resultaat leveren.

Social Media Beheer

   

Prijs op aanvraag