Harmonie Pharaïldis

Harmonieorkest Pharaïldis

Muzikale gemeenschap sinds 1869

Harmonie Pharaïldis, gevestigd in het hart van Steenokkerzeel, draagt met trots een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1869. Dit harmonieorkest, een samenkomst van muzikale passie die generaties overbrugt, nodigt zowel jong als oud uit om deel uit te maken van hun muzikale reis. Bekend om hun sfeervolle concerten en gezellige eetdagen, brengt Harmonie Pharaïldis de gemeenschap samen door de universele taal van muziek. Wij hebben de eer gehad om een nieuwe website voor Harmonie Pharaïldis te ontwikkelen. Deze website dient als een platform waar mensen zich kunnen inschrijven voor het orkest of de muziekschool, waar bezoekers worden geïnformeerd over concerten en eetdagen, waar men de vele foto’s van de concerten kan terugvinden en nog veel meer.

Super tevreden met Sky Design! Giordy staat altijd voor ons klaar, maakte een prachtig design en voert altijd supersnel onze verzoeken uit. Niets op aan te merken, een dikke aanrader!

Laetitia Raymaekers

Bestuurslid

start nu

Wilt u ook zo een mooie website?

Bent u net zoals Harmonieorkest Pharaïldis klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Laat ons samenwerken om een website te creëren die niet alleen mooi is, maar ook uw bedrijf of vereniging laat groeien.